Γιατί να επιλέξω εναν επαγγελματία διακοσμητή?

Αυτήν την ερώτηση την έχω ακούσει αρκετές φορές…
-Γιατί να επιλέξω εναν επαγγελματια διακοσμητή?Ότι κάνει αυτός μπορώ και μόνος μου απο τα περιοδικά, θα ρωτήσω θα ψάξω και τσουπ θα τελειώσει το σπιτι!!!

Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι άλλη:
Μπορώ να κάνω εναν σωστό προυπολογισμό και να καταφέρω να τον κρατήσω σε αυτά τα όρια που θα θέσω?

Μπορώ  να κάνω ενα χρονοδιάγραμμα εργασιών και να επιβλέπω τις εργασίες καθ΄όλη την διάρκεια του έργου?

Μπορώ να βρώ τους κατάλληλους ανθρώπους για την κάθε εργασία , να συννενοηθώ και να τους εμπιστευτώ οτι θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω?

Μπορώ να επισκευτώ αρκετά καταστήματα για να βρώ τα υλικά που χρειάζομαι σε κάθε περίπτωση και να εξασφαλίσω τις κατάλληλες τιμές για μένα?

Τελικά μπορώ να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις αναγκες μου,στις συνήθειές μου αλλα και στο προσωπικό μου γούστο?

μπαμπης γουναλακης 1OLH

 

Η διακόσμηση ενός χώρου σίγουρα δεν έχει να κάνει με το που θα βάλεις ενα βάζο η τι χρώμα κουρτινα θα χρησιμοποιήσεις…Οι επαγγελματίες του χώρου είναι αυτοι που μπορούν να σχεδιάσουν εναν χώρο που σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες ,είτε πρόκειται για οικία είτε για τον επαγγελματικό σου χώρο ,θα γίνει λειτουργικός και καλάισθητος στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ένας διακοσμητής πρώτα γνωρίζει τον ιδιοκτητη του σπιτιου τόσο καλά ωτε να μπορεί να καταλαβαίνει τι θα του αρέσει πριν καν αυτός το αναφέρει…
Μπορεί να δημιουργει τον απόλυτα συμβατο χώρο με τα άτομα που κατοικούν μέσα σε αυτόν,εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αρμονία αλλα και το χαμηλό κόστος για τον πελάτη του.
Μπορεί να βρει και να διαθέσει τους κατάλληλους ανθρώπους για την κατάλληλη δουλεια (μαραγκους,χτιστες κτλ)τους οποίους και θα επιβλέπει ωστε να έχει το επιθυμητο αποτέλεσμα .
Μπορεί να αναλάβει τις προσφορες υλικών και να πετύχει την καλύτερη δυνατη τιμή σε κάθε περίπτωση εξασφαλίζοντας οικονομια στον ιδιοκτητη του χώρου.
Μπορεί να δίνει λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν αλλα και να προγραμματίσει εργασίες και επαγγελματίες ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση του έργου.
Τελικα ενας επαγγελματίας γίνεται φίλος με τον πελάτη του και εργαζεται σαν να πρόκειται για τον δικό του χώρο.Άλλωστε αυτό δεν θα θέλαμε όλοι στον δικό μας χώρο?

Εν κατακλέιδη μήπως η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν

Γιατί να μην επιλέξω εναν επαγγελματία του είδους ?

 

 

Editor:Αμαλία Κ.